Kreativ SoMe koordinator

Brænder du for at udvikle inspirerende indhold til sociale medieplatforme, og har du lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling og styrkelse af vores digitale tilstedeværelse? Vil du være en del af en målrettet og kvalitetsbevidst virksomhed med fokus på de rette værdier? Så læs med her:

Corporate Wear i særklasse
ID® Identity A/S skaber og leverer identitet til virksomheder og begivenheder med afsæt i en bred kollektion af Corporate Wear. Produkterne sælges i dag gennem en velfungerende webshop samt til B2B slutkunder via et omfattende forhandlernetværk hovedsageligt i Nord- og Centraleuropa.

Er du fyldt med kreative SoMe idéer?
ID® Identity søger en SoMe koordinator, der har ”hands-on” erfaring med sociale medier & digital kommunikation fra tidligere ansættelse. Du er stærk rent grafisk og en skarp kommunikator. Du bliver en del af en marketingafdeling med fem engagerede kollegaer, som du indgår i tæt samarbejde med i dit daglige arbejde.

Vi forventer, at du går forrest i den praktiske løsning af opgaverne og er serviceminded. Du får rig mulighed for at være med til at udforme retningen og komme med kreative forslag til, hvordan vi fastholder og udvikler vores sociale medie platforme (LinkedIn, Facebook og Instagram).

Ansvar og kvalifikationer:

  • Praktisk erfaring fra Facebook Business Manager samt Google shopping
  • Struktureret udarbejdelse af en contentkalender på tværs af sociale medie platforme med udgangspunkt i brand-strategien
  • Planlægge og eksekvere inspirerende indhold til SoMe med henblik på øget trafik og konvertering
  • Tidligere erfaring med opbygning af brand ambassadører og kan lide at følge med i de nyeste trends og muligheder på de sociale medier
  • Skal kunne mestre InDesign, Photoshop og Premiere Pro og kan skabe interaktivt content, GIFs og motion graphics, foto og video
  • Uddannelsesmæssig relevant baggrund inden for marketing, kommunikation eller lign.
  • Fordel med kendskab til e-mail- og marketing automation (vi bruger Active Campaign)
  • Sprogmæssigt behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • Ad hoc deltagelse ved afdelingens øvrige projekter og opgaver

Vil du være en del af fællesskabet?
Du tilbydes en spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for faglig udvikling i en velkonsolideret, international virksomhed. Der er gode muligheder for at sætte dit personlige præg i en organisation med korte beslutningsveje. Vi lægger stor vægt på engagement og det gode sammenhold og tilbyder ordnede forhold samt en aktiv personaleforening m.m. Se mere her.

Ansøg herunder hurtigst muligt, hvis du gerne vil være en del af vores fællesskab hos ID®. Vi afholder løbende samtaler, og glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Marketing Manager, Annette Frimand Rasmussen, afr@id.dk.

Søg jobbet

Sådan behandler vi din ansøgning:
Når vi modtager din ansøgning, bliver den sendt videre til den relevante afdeling, som du er interesseret i. Der vil typisk gå 1-2 uger fra vi har modtaget din ansøgning til du hører fra os.  

Hvis du ønsker, at vi gemmer din ansøgning i 6 måneder i vores job-kartotek, skal du markere din accept nederst på formularen. Ønsker du ikke, at vi gemmer din ansøgning vil den blive slettet senest en uge efter modtagelsen.

keyboard_arrow_up