keyboard_arrow_down

 

VÆLG OS PÅ KVALITETEN

Navnet ID® skal give vores kunder sikkerhed for en kvalitet, som de trygt kan give videre. Det er en væsentlig drivkraft, der har holdt os i branchen i over 30 år.

Og historien forsætter ...

 

MED SAMARBEJDE FØLGER ANSVAR

Vi har samarbejdet med vores leverandører igennem tre årtier. For hvert år er den gensidige forståelse vokset, og relationen er styrket. Sammen har vi omsat udfordringer til løsninger, som har skabt vækst og fremgang hos begge parter.  

DANSK KVALITET I INTERNATIONAL FORMAT

I dag er ID® en international virksomhed med kunder på flere europæiske markeder. Her er vi værdisat for vores danske kvalitet og et moderne logistisksystem, som er indrettet til at overholde den leveringssikkerhed, der er en integreret del af vores forretningskoncept - også i international målestok. 

KVALITET EFTERSPØRGES GLOBALT

Vi er bevidste om, at der er forskellige forventninger og behov til kvalitet på de enkelte markeder. Vi gør os derfor umage med at lytte til individuelle behov og ønsker, så du som kunde kan trække på basisydelserne fra ID®, men også har muligheden for at få tilpasset produkter og samarbejdsforhold, så de dækker såvel dine egne som dine kunders behov.

 

 

NÆRHED OVER LANGE AFSTANDE

Ligesom på vores hjemmemarked prioriterer vi nærhed til vores kunder uden for Danmark højt. Vi har derfor ansat lokale sælgere på alle vores eksportmarkeder, så den tryghed og det serviceniveau, vi ønsker at levere, gælder alle kunder hos ID®

 

 

KVALITET
LIGGER
I DETALJER

Læs om ID® detaljer 

 

SELVFØLGELIG HAR VI DEM

Efterspørgelsen på certificeringer og dokumentation er steget kraftigt det seneste årti. Derfor er vi indstillede på, at vi kommer
til at øge vores indsats på området yderligere. 

Se og læs om alle vores cerficeringer

T-SHIRTS
WITHOUT LIMITS

Med en T-shirt fra ID® kan du vælge mellem et utal af modeller og kvaliteter, og ikke mindre end 65 forskellige basisfarver. 35 års erfaring og viden sikrer dig et produkt med høj slidstyrke, god farveægthed og en behagelig pasform, der holder, hvad den lover.

 

 

keyboard_arrow_up